Limousin trektocht

Toon route

Startdata

  Programma

  Zaterdag en zondag

  Op zaterdagmiddag komt u aan en ontmoet u de andere ruiters. Zondagochtend maakt u kennis met ‘uw’ paard. Het is de bedoeling, dat u de hele week op dit paard rijdt. U poetst en zadelt uw paard en vervolgens maken we een “testrit” in de omgeving. De zondagmiddag kunt u zelf invullen.

  Maandag en dinsdag

  IMG_1556Op maandag vertrekken we naar Turenne. Onderweg krijgen we een prachtig uitzicht op dit stadje uit de 11e eeuw. We overnachten in Maison des Chanoines.

  Op dinsdag maken we een lange tocht naar de rivier de Dordogne. Ons hotel ligt midden in het schilderachtige dorpje Carennac.

  Woensdag en donderdag

  Woensdagochtend hebben de paarden vrij. U kunt Carennac verkennen, de Romaanse kerk of de versterkingspoorten bezoeken of wandelen langs de Dordogne. Ook kunt u gebruik maken van het zwembad van het hotel.

  P9020059’s Middags rijden we voor de volgende overnachting over de bergen naar Domaine de la Vaysse bij Martel, de stad van de zeven torens. Dit domaine bestaat uit een schitterende gerenoveerde boerderij met mooie kamers, een geweldig uitzicht en een zwembad. Maar het kan ook zijn, dat we overnachten in een klein kasteel aan de oevers van de rivier in Meyronne, dat bekend staat om zijn luxe en geweldige keuken.

  Donderdag ruiken de paarden hun stal. Ze zetten er flink de pas in als we de vallei verlaten en over de heuvels terugkeren naar Domaine des Garennes.

  Vrijdag en zaterdag

  Vrijdag maken we ’s ochtends een tocht, de middag kunt u zelf invullen. Op vrijdagavond is er een afscheidsdiner met specialiteiten van de Perigord. U vertrekt zaterdagochtend na het ontbijt naar huis.