Ons Team

Al meer dan 30 jaar organiseren wij, Annabella (Nederlands) en Jean Paul (Frans), met veel plezier paardrijvakanties vanuit Domaine des Garennes. Ons domaine ligt op een prachtige plek in het zuiden van Frankrijk, waar de departementen de Dordogne, de Lot en de Corrèze samenkomen.

Het dagelijkse team bestaat, sinds het overlijden van Jean-Paul in 2014, uit Annabella en Isabelle (Belgisch). Isabelle zwaait de scepter in de keuken, waar zij verrukkelijke maaltijden voor u bereidt. Annabella is uw begeleidster bij de dag- en trektochten.

Uw vakantie

De meeste van onze gasten komen voor een trektocht of een standplaatsvakantie. Andere gasten verblijven met gezin of vrienden in een van de vakantiehuisjes op het domaine. U kunt ook, op basis van half- of volpension in het gastenverblijf, genieten van alles wat wij te bieden hebben. En natuurlijk kunt zich altijd ter plekke inschrijven voor een lekkere paardrijtocht. Deze zijn er vrijwel dagelijks.

Tijdens uw verblijf kunt u zonder extra kosten gebruik maken van het zwembad, de (twee) tennisbanen en de squashbaan. U kunt ‘jeu-de-boules’ spelen. En er valt veel te ontdekken in de regio. Maar natuurlijk kunt u ook lekker relaxen of een goed boek lezen.

Een speciale plek

over-ons-in-kruiwagen

De kans is groot dat u tijdens uw verblijf een van onze vaste gasten ontmoet. We horen vaak dat gasten bij ons terugkomen, omdat ze zich thuisvoelen in Domaine des Garennes. Vooral de combinatie van het lekkere eten, de betrouwbare paarden, mooie tochten, gezelligheid en onze gastvrijheid maakt het voor hen hier een hele bijzondere plek.

 

Tot ziens

Kijkt u gerust op uw gemak rond op onze site. Of bent u enthousiast en wilt u direct boeken? Dat kan nu ook heel eenvoudig en snel via de vakantie van uw keuze. Of neem, voor meer informatie, contact met ons op.

Graag tot ziens bij Domaine des Garennes, thuis in de Dordogne.

Annabella et Isabelle
Les-Garennes-chevaux