Hotel & Table d’Hôte

Bent u in Frankrijk op doorreis naar het noorden of zuiden? Dan is Domaine des Garennes een ideale plek om op adem te komen.

 

U overnacht in een aangename een-, twee- of driepersoonskamer in ons gastenverblijf. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

Vanwege de uitstekende maaltijden kiezen de meeste gasten voor een verblijf op basis van half- of volpension. Maar ook een verblijf met ontbijt is mogelijk.

Verder kunt u onder andere gebruikmaken van het zwembad, heerlijk paardrijden en genieten van de gezelligheid.

Tarieven

  Kamers per nacht

 • Eenpersoonskamer 50
 • Tweepersoonskamer 60
 • Driepersoonskamer 85

Accomodatie

U overnacht in een een-, twee- of driepersoonskamer in ons gastenverblijf. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon en comfortabel. U beschikt over een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. Het is mogelijk om een kinderbedje in uw kamer te plaatsen. Vraag hiernaar bij uw reservering.

Table d’hôte

PauletteindekeukenAls u zichzelf wilt verwennen, moet u, voor een voortreffelijke franse maaltijd, zeker gebruikmaken van onze table d’hôte.

U eet samen met ons en de andere gasten aan de lange tafel in de eetkamer van het gastenverblijf. Lunch en diner bestaan ‘op z’n frans’ uit respectievelijk vier en vijf gangen. De maaltijden zijn zeer uitgebreid, maar niet zwaar.

U zult kennismaken met verse streekproducten uit het seizoen, regionale gerechten en wijnen.

U kunt uw plaats(en) een dag van tevoren bij ons reserveren.

  Table d’hôte per persoon

 • Ontbijt 8
 • Lunch 15
 • Diner, incl. tafelwijn 25
 • Kinderlunch-/diner 12

Paardrijden / dagtochten

Vrijwel dagelijks zijn er halve of hele dagtochten waarvoor u zich ter plekke kunt inschrijven. Zorgt u wel zelf voor een cap, rijbroek en rijlaarzen c.q. stevige schoenen/chaps.

De tochten worden gereden door het afwisselende landschap van de Dordogne: bossen, weiden, open vlakten en dorpjes. Het gebied is ruig, stenig en licht bergachtig. Tijdens de ritten worden alle gangen gereden. Door het ruige gebied is het tempo overwegend rustig.

  Paardrijden tarieven

 • Halve dagtocht van 2 à 2,5 uur 30
 • Hele dagtocht van 4 à 6 uur 60

Bagage

Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Denkt u wel aan een badlaken voor na het zwemmen.

Faciliteiten en activiteiten

U kunt zonder extra kosten gebruik maken van het zwembad, de (twee) tennisbanen en de squashbaan. U kunt ook ‘jeu-de-boules’ spelen. En er valt veel te ontdekken in de omgeving. Maar natuurlijk kunt u ook lekker uitrusten of een goed boek lezen.